Helt nye MG4 Electric med 435 km* WLTP-rekkevidde!
Fra 335.813*

Nye MG4 Electric er en urban elbil i kompaktklassen. Den er overraskende romslig og har lang rekkevidde.

  Kjørekomfort

  Nye MG4 Electric er den første MG-modellen basert på den nye MSP-plattformen (modulbasert skalerbar plattform). Den intelligente konstruksjonen gir mange fordeler når det gjelder plass, vekt og sikkerhet. Det gir høyere energiutnyttelse og bedre kjøreegenskaper.

   Intelligent teknologi

   Adaptiv Fartsholder, Kø-assistansesystem og andre automatiserte kjørefunksjoner kommer som standard med MG4 Electric. Den intelligente teknologien sikrer deg trygge kjøreforhold og lar deg nyte bekvemmeligheten med intelligent teknologi.

   Helt nytt MG iSMART tilkoblingssystem

   Et intelligent nettverkssystem som integrerer bil-, internett- og brukerkommunikasjon. Er du klar til å koble til fremtiden?

   App StoreGoogle Play

   Elektrisk ytelse

   MG4 Electric er basert på den intelligente modulbaserte arkitekturen MSP (Modulær Skalerbar Plattform) som sikrer din trygghet gjennom avansert teknologi.

   DC hurtiglading 3-fase AC-lading

   MG4 muliggjør 35-minutters hurtigladingsøkter fra 10% til 80% lading (temperaturavhengig), med en maksimal hastighet på 150 kW.
   En 3-fase AC-lading er tilgjengelig, med full lading over natten.

   Aktivt ventilasjonsgitter (AGS)

   AGS kontrollerer og justerer luftstrømmen for å forbedre kjøretøyets aerodynamikk og termiske ytelse. Under vanlige kjøreforhold er gitterene lukket for å redusere energiforbruket, utvide EV-rekkevidden og forbedre termisk og akustisk komfort.

   Fleksibelt ONE PACK-batterisystem

   Det ultrakompakte, avanserte ONE PACK-batterisystemet på 64 kWh er blant de laveste i bransjen med en høyde på kun 110mm. Dette sørger for å utnytte batteriplassen fullt ut samtidig som det forbedrer strømutnyttelsesgraden.

   Batteriforvarming

   Denne funksjonen utstyrer bilen slik at effektiviteten er forbedret i kaldt klima. Når du behøver å lade, forvarmes batteriet aktivt slik at det forbedrer laddeeffektiviteten.

   Testet for kaldt klima

   * Veiledende kundepris levert Moss, lokale leveringskostnader kan tilkomme. Med forbehold om skrive- og trykkfeil.

   © Kopirett - Telemark Auto AS