0,9% rentekampanje* på helt nye Plug-in Hybrid MG EHS

FRA 379.890,-

Sterk bensinmotor og elektrisk rekkevidde på inntil 52 km WLTP. Det beste fra to verdener!
1,5 t-GDI

Turbo Bensinmotor

52km

elektrisk rekkevidde (WLTP)

258 hk

Automatisk 10-Speed

7 års garanti

-eller 150.000 km.

Det beste fra to verdener

Nye MG EHS ladbar hybrid er utstyrt med innovativ drivverksteknologi. En velprøvd 1,5-liters turbobensinmotor (119 kW / 162 hk og 250 Nm) kombineres med en kraftfull elektromotor (90 kW / 122 hk og 230 Nm). Bilen har en total effekt på 190 kW / 258 hk og et maksimalt dreiemoment på hele 370 Nm.

Elektromotoren drives av et litiumionbatteri på 16,6 kWh. Det gir MG EHS ladbar hybrid en maksimal elektrisk rekkevidde på 52 km (WLTP) – helt uten utslipp. Med ombordladeren på 3,7 kW kan batteriet lades helt opp på ca. 4,5 timer på en offentlig ladestasjon (AC). I tillegg har SUV-en regenerative bremser som lagrer energien som frigjøres under bremsing, og bruker den til å optimalisere den elektriske rekkevidden eller redusere drivstofforbruket.

Kreftene fra bensinmotoren og elektromotoren overføres til forhjulene ved hjelp av en avansert girkasse. Bensinmotorens dreiemoment overføres av en 6-trinns automatgirkasse, og kraften fra elektromotoren overføres ved hjelp av en elektronisk drivenhet med fire gir. Sammen blir dette til en 10-trinns automatgirkasse som lar bilen velge det perfekte giret og bytte gir raskt og sømløst, slik at du får ekstra god effektivitet uansett forhold. MG EHS ladbar hybrid har et gjennomsnittlig CO2-utslipp på 43 g/km (WLTP).

Masse kjøreglede

Den ladbare hybriden MG EHS har banebrytende og svært effektiv drivverksteknologi som gir mulighet til elektrisk kjøring – og samtidig mye moro bak rattet. Den høye ytelsen og elektromotorens umiddelbare respons sørger for at MG EHS ladbar hybrid akselererer fra 0 til 100 km/t på bare 6,9 sekunder. Og for maksimalt veigrep er modellen utstyrt med XDS elektronisk differensialsperre.

Moderne teknologi

Det digitale instrumentpanelet på 12,3 tommer er godt synlig bak skinnrattet. Midt på dashbordet finner vi berøringsskjermen på 10,1 tommer. Med den blir det enkelt å betjene infotainmentsystemet med navigasjon, DAB-radio og sømløs integrasjon av smarttelefon via Apple CarPlay og Android Auto.

Romslig SUV

MG EHS ladbar hybrid tilhører et mer eksklusivt segment enn MG ZS EV, som har blitt en massiv suksess siden lanseringen i januar i år, og som er blant de bestselgende elbilene i en rekke europeiske land. I Norge er det hittil i år registrert over 3400 MG ZS og er nå den mest solgte el-SUVen tre måneder på rad.

MG EHS ladbar hybrid er 4574 mm lang, 1876 mm bred og 1664 mm høy, noe som gjør den romsligere enn de fleste konkurrentene i C‑SUV-segmentet. Akselavstanden er 2720 mm.

Takket være den smarte utformingen av det elektriske drivsystemet er det god beinplass og bredde i baksetet i MG EHS ladbar hybrid. Samtidig har bilen et bagasjeromsvolum på 448 liter, som kan utvides til hele 1375 liter ved å legge ned baksetene. En annen smart funksjon er muligheten til å åpne og lukke den elektriske bakluken fra valgfri høyde.

Kraftfull design

MG EHS ladbar hybrid har en markant design med iøynefallende detaljer som den unike grillen og frontlyktene med «katteaktige» LED-kjørelys. I tillegg skaper de ni LED-enhetene i kjørelysene lyseffekter når bilen låses opp. Eksosrørene, som er plassert på begge sider av en beskyttelsesplate av aluminium, fremhever bilens sportslige egenskaper. MG EHS ladbar hybrid har også dekorative LED-baklykter med integrerte, dynamiske blinklys som fremhever bilens avanserte design.

Designerne har viet mye oppmerksomhet til komfort og kvalitet i kupeen. Dette er spesielt tydelig i finishen, kvalitetsmaterialene og de gode ergonomiske løsningene. Det smarte og innovative interiøret gjør kupeen til et sted der både føreren og passasjerene vil trives. Den romslige og elegante designen og atmosfæren understrekes ytterligere av det 1,19 m2 store Stargazer-panoramasoltaket og ambientebelysningen med hele 64 farger å velge blant. Passasjerene i baksetet får blant annet justerbar seterygg, doble luftventiler, to USB-porter og et nedfellbart armlene med integrert oppbevaringsrom og koppholdere.